01 July2004
Question:
Std: NZS4541

Is it the intent of NZS 4541 that
clauses 605.1.7 and 605.1.8
(connections for industrial and
non-industrial uses) and clause
605.1.9 (connection of hydrants)
be applied to all new sprinkler
systems on a site that had a
public water supply that has
changed to private ownership?
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Yes.
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