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Question: Interpretation:
Std: NZS4541 Issued by the Fixed Fire Protection Group

In 605.1.10 does the expression  Yes, but only applicable to “wet riser” hydrant systems.
“hydrants” include hydrants on a

riser in a multi-storey building?
This now relates to clause 605.1.9
—2003.



